Vacatures

In de wijk 

Terug naar diensten
Home » Activaties in de wijk

Inspirerend, verbindend en oprecht

Een unieke verschijning in de wijk of stad, eentje waar mensen niét voor weglopen. Onze fieldmarketing activaties typeren zich doordat we mensen inspireren. We zijn alles behalve een standaard flyer team; we weten namelijk mensen te raken door ze te helpen en ze een unieke beleving te geven. Een beleving waarbij een gevoel van vertrouwen en oprechtheid blijft hangen. Dit is de kern van een duurzame relatie tussen uw merk en uw publiek.

En dat doen we net even anders. Onze onderscheidende mogelijkheden zijn divers; van een service bus, een trailer, een store-unit tot een pop-up tent. We halen graag alles uit de kast voor een unieke merkbeleving, zelfs als dat betekent dat we samen met uw project een nieuw avontuur starten met nieuwe middelen.

We hebben onze werkwijze aangepast op basis van de actuele maatregelen van het RIVM omtrent COVID-19. Zo houden we het veilig met elkaar. We informeren u graag over wat dit in de praktijk voor uw potentiële project betekent.

De beste aandacht

Al onze collega’s worden opgeleid binnen de Roscom Academy. Daar leren ze alles over lichaamstaal, emotionele intelligentie en gesprektechniek. Zo zijn om op een menselijke manier contact te maken met uw publiek, ze voelen zich begrepen. Want dat doen we. 

  • Gecertificeerd personeel
  • Roscom regelt alles van A tot Z
  • Krachtige en professionele vertegenwoordiging
  • 20 jaar ervaring in fieldmarketing
Bekijk onze referenties

Meer informatie ontvangen?

Neem contact op met Joost Ritter
Neem contact met ons op
Vacatures

Copyright 2024 @ Roscom