Fieldmarketing

Ons team biedt inspirerende en authentieke ervaringen die uw merk in de schijnwerpers zetten en uw doelgroep bijblijven.

We gaan verder dan gewone flyer-uitdelers en willen mensen inspireren en helpen, zodat ze een band opbouwen met uw merk. Met onze unieke servicebus, trailer, store-unit of pop-up tent maken we uw merk opvallend en uniek. Of het nu gaat om een nieuwe campagne of project, wij zijn er klaar voor!

Download onze brochure

Waarom Fieldmarketing

Acquisitie & behoud

Merkbekendheid

Vertrouwde markt- & klant data

Innovatie in ongebruikte kanalen

Het belang van experts in klantcontact

Non-verbale communicatie, zoals lichaamstaal en stemgebruik, bepaalt ongeveer 55% van de betekenis in communicatie. Onze agents zijn getraind om deze signalen op te pikken en te interpreteren, waardoor ze adequater en effectiever kunnen reageren op de klant.

Door de juiste kennis en training kunnen onze collega’s een gesprek aanzienlijk verbeteren en een positieve klantervaring achterlaten. Daarom doorlopen al onze collega’s de Roscom Academy, waar ze worden opgeleid tot experts in klantcontact. Zo kunnen jouw klanten altijd rekenen op een ervaren fieldmarketeer die adequaat kan reageren op vragen en de beste hulp kan bieden.

Activaties met een doel

We stellen op maat gemaakte strategieën op voor elk doel dat je wilt bereiken. Of je nu wilt dat meer mensen jouw merk herkennen, bruikbare data zoekt om je volgende strategie te verbeteren of meer omzet wilt genereren door nieuwe klanten aan te trekken of bestaande klanten te behouden, we hebben de juiste oplossing voor je.

We werken samen met jou om de beste oplossing te vinden die jouw doelgroep een ervaring biedt die past bij jouw merk. Onze fieldmarketeers zijn experts in het vertegenwoordigen van jouw merk en zorgen ervoor dat jouw doelen worden bereikt.

Download de Roscom Fieldmarketing Brochure

Wil je je orienteren op de mogelijkheden? Dat snappen we. Download onze brochure en zie waar wij voor staan. We houden contact!

Neem contact op met Jurian

Voeg een nieuwe dimensie
toe aan je omni-channel

Wij zijn altijd benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen helpen. Neem contact op zodat we naar een oplossing kunnen gaan!

Neem contact op met Jurian

Jurrian Meijntjes

Commerciële manager