Vacatures

Rova

Terug naar cases
Home » Cases » Rova

Inleiding

Een goede aanpak van zwerfvuil zorgt voor een schone buitenruimte waarin inwoners zich veilig, prettig en verbonden voelen. We zijn namens ROVA in de gemeente Zwolle en gemeente Hattem aan de slag gegaan. We bezochten de recreatiegebieden in deze twee gemeentes om bezoekers bewust te maken hun afval in de afvalbak te gooien, om hierdoor zwerfvuil te voorkomen. Het activatieteam van Roscom deelde afvalzakjes uit en stimuleerde de bezoekers op positieve wijze om hun afval in de afvalbak te gooien. Tevens is het team actief geweest op twee locaties van de GRIP-wagen van ROVA in Zwolle. Dit is het grondstoffen inleverpunt waar inwoners in hun buurt grof huishoudelijk afval gemakkelijk kunnen inleveren. Roscom heeft tijdens het voeren van gesprekken met inwoners data verzameld die ROVA intern kan gebruiken.

Doel

Bezoekers van de recreatiegebieden bewust maken van hoe ze omgaan met afval om zwerfvuil te voorkomen en informatie verzamelen vanuit inwoners voor een betere dienstverlening

Onze meerwaarde

Op een laagdrempelige manier hebben wij contact met bezoekers en inwoners van Zwolle. Hierdoor kunnen wij data verzamelen en het juiste gevoel overbrengen bij mensen. De boodschap op positieve wijze delen en zo samen zorgen voor schone recreatiegebieden.

Lees meer over ons

Meer informatie ontvangen?

Neem contact op met Joost Ritter
Neem contact met ons op
Vacatures

Copyright 2020 @ Roscom Promotie