Zwolse Theater

Home » Cases » Zwolse Theaters

Inleiding

Wij zijn cultuurpartner van Zwolse Theaters.  De corona pandemie heeft het leven van velen op de kop gezet. Daarbij is de cultuursector zeker niet gespaard gebleven. Theaters konden hun deuren sluiten, wat gevolgen had voor iedereen, zoals het theater zelf, de makers en alle organisaties die er mee verbonden zijn. Zwolse Theaters wilde iets terug doen voor de (jonge) makers in het theatervak. Hier hebben ze Roscall voor benaderd.

Doel

Zwolse Theaters heeft Roscall ingezet om vaste theater bezoekers te informeren over de aantrekkelijke acties bij het doen van een donatie, ook wel een periodieke gift genoemd. We legden de situatie uit en gaven ze daarbij de mogelijkheid om een maandelijkse bijdrage te doen voor een collectieve spaarpot voor Theatergezelschappen. Hiermee kunnen we jonge theatermakers helpen die getroffen zijn door de covid-19 situatie en Zwolse theaters zodat zij komend seizoen weer een hoogwaardig kwaliteit programma kan neerzetten.

Onze meerwaarde

De gesprekstechnieken van Roscall zorgen voor een luchtig en niet opdringerig gevoel. De bezoekers van Zwolse Theaters willen namelijk zelf graag nieuwe voorstellingen blijven zien, dit gecombineerd met onze werkwijze heeft voor een succesvolle activatie gezorgd.

Meer informatie ontvangen?

Neem contact op met Joost Ritter

Copyright 2020 @ Roscom Promotie