Home » City Hosts

Ben je op zoek naar City Hosts, Stad Stewards, Winkel Stewards, Store Hosts of Corona Stewards? Wij zorgen ervoor dat de winkelstraten veilig open kunnen blijven, door winkelend publiek op een laagdrempelige manier te helpen herinneren aan de maatregelen.

Onze Hosts

Door onze collega’s in te zetten, zorgen we samen voor een veilige stad in tijden van het coronavirus. 

Onze enthousiaste en goed opgeleide medewerkers weten precies hoe ze passanten aan kunnen spreken zodat de boodschap aan komt en we het juiste gevoel weten over te brengen.

De manier waarop onze medewerkers zich presenteren is volledig op maat; denk aan een ludieke verschijning of juist formeler.

We kunnen volledig ontzorgen door opgeleide medewerkers in te zetten, de hele planning op ons te nemen, kleding te regelen en dagelijks te rapporteren. 

We zijn flexibel en per direct in te zetten.

Persoonlijk contact is vakmanschap

Wij waarborgen onze kwaliteit met een eigen Roscom Academy. Iedere medewerker in ons team wordt opgeleid om op zeer professionele en empathische wijze gesprekken te voeren. Wij geloven namelijk dat kwalitatieve contacten alleen plaats kunnen vinden wanneer je echt weet te luisteren naar een ander.

Een aantal unieke en kenmerkende onderdelen van onze Academy zijn kennis van lichaamstaal, emotionele intelligentie en de structuur van het gesprek. Door deze eerste twee vaardigheden in te zetten is een Roscom medewerker in staat om zichzelf te managen en passende reacties te kiezen op situaties die kunnen ontstaan. Onze gesprekstechniek leent zich voor ieder gesprek en geeft ons de mogelijkheid om belangrijke informatie te filteren, en verdieping te zoeken wanneer nodig.

  • Gecertificeerd personeel
  • Roscom regelt alles van A tot Z
  • Krachtige en professionele vertegenwoordiging
  • 20 jaar ervaring in fieldmarketing

Meer weten over deze dienst?

Neem contact op met Michelle Dooren

Copyright 2020 @ Roscom Promotie