Vacatures

Hoe wij helpen

Home » Diensten

Mensen een fantastische merkbeleving geven en de beste service laten ervaren, dat is waar het bij ons om draait. En de sleutel ligt voor een groot deel in het contact met mensen. Persoonlijk contact is een vak apart, dat weten wij als geen ander. Samen bepalen we de ideale route naar contact dat goud waard is. Dit doen we met de beste aandacht, want iedereen verdient het om zich mens te voelen.


Telefonisch

Efficiënt, op afstand, met dezelfde kwaliteit, alleen dan vanuit een callcenter. Roscall is een krachtige dienst voor de beste aandacht op afstand.

Ontdek Roscall

Detachering

Versterking nodig bij piekmomenten, crisissituaties of ter vervanging? Zet ons in zoals jij dat wilt! Bijvoorbeeld in je winkel, op een evenement, telefonisch of op straat.

Lees meer

Aan huis

Waar bereikt u uw publiek het beste? Inderdaad, gewoon thuis aan de keukentafel. Oprechte, laagdrempelige service en advies gesprekken waarbij we de belangen van uw publiek op één zetten.

Lees meer

In de wijk

Onze activaties in de wijk typeren zich doordat we mensen weten te inspireren. We hunkeren naar oprechte en waardevolle gesprekken met uw publiek voor die fenomenale verbinding. 

Lees meer

In de winkel

Bereik uw publiek in winkels of verzamelruimtes met onze service, aankoop en advies activaties. Een relevante oplossing om uw publiek in een specifieke gemoedsstand te raken.

Lees meer

Roscom Academy

Ontwikkel je communicatieve vaardigheden in onze Roscom Academy, alleen of met je team. We leren je alles over lichaamstaal, gesprekstechnieken en emotionele intelligentie.

Lees meer
Bekijk onze cases

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op
Vacatures

Copyright 2020 @ Roscom Promotie