Vacatures

Detachering.

Terug naar diensten
Home » Diensten » Detachering

We detacheren enthousiaste communicatie professionals die een verrijking van jouw organisatie zijn. Bijvoorbeeld gastvrouwen en gastheren, hosts en hostesses, klantcontact medewerkers of service- en verkoopmedewerkers. Het zijn echte aanpakkers, gespecialiseerd in persoonlijk klantcontact, met kennis, kunde en karakter. Heb je versterking nodig bij piekmomenten, crisissituaties of ter vervanging? Zet ons in zoals jij dat wilt! Bijvoorbeeld in je winkel, op een evenement, telefonisch of op straat.

Roscom kwaliteit

De afgelopen 20 jaar hebben we veel ervaring opgedaan in onze field- en telemarketing projecten. Van groot tot klein, waarbij we zo’n beetje iedere hoek van Nederland hebben gezien. 

Deze ervaring, samen met onze Roscom Academy, zorgt voor een zeer professionele aanpak als het gaat om persoonlijk klantcontact. Omdat niet iedere organisatie de wens heeft om een grote campagne of activatie te voeren, is het mogelijk om onze professionals in te zetten binnen jouw eigen team.

Persoonlijk contact is vakmanschap

Wij waarborgen onze kwaliteit met een eigen Roscom Academy. Iedere medewerker in ons team wordt opgeleid om op zeer professionele en empathische wijze gesprekken te voeren. Wij geloven namelijk dat kwalitatieve contacten alleen plaats kunnen vinden wanneer je echt weet te luisteren naar een ander.

Een aantal unieke en kenmerkende onderdelen van onze Academy zijn kennis van lichaamstaal, emotionele intelligentie en de structuur van het gesprek. Door deze eerste twee vaardigheden in te zetten is een Roscom medewerker in staat om zichzelf te managen en passende reacties te kiezen op situaties die kunnen ontstaan. Onze gesprekstechniek leent zich voor ieder gesprek en geeft ons de mogelijkheid om belangrijke informatie te filteren, en verdieping te zoeken wanneer nodig.

  • Hoog opgeleide communicatie professionals
  • Krachtige en professionele vertegenwoordiging
  • Flexibel, rendabel en direct inzetbaar
  • Roscom regelt alles van A tot Z
  • 20 jaar ervaring in fieldmarketing
Roscom Detachering
Bekijk onze andere diensten

Meer weten over detachering?

Neem contact op met Tessa van der Waal, zij helpt je graag verder!
Neem contact met ons op
Vacatures

Copyright 2024 @ Roscom