Vacatures

Participatieaanpak

Terug naar diensten
Home » Diensten » Participatieaanpak

Als inwoners van Nederlandse gemeenten zijn we graag betrokken als het gaat om belangrijke thema’s en projecten. We willen in toenemende mate meedenken over wat er in onze leefomgeving gebeurt. Met een participatieaanpak wordt het meedenken, meepraten en meedoen gestimuleerd tussen alle betrokken partijen. 
Communicatie heeft een sleutelpositie in de participatieaanpak, want de belangen van deelnemende partijen zijn lang niet altijd hetzelfde. Voor participatie is daarom altijd een zorgvuldige aanpak nodig.
Bij Roscom hebben we hier ervaring mee en kunnen we u binnen de participatieaanpak op verschillende manieren volledig ontzorgen.

Roscom Academy

In onze Academy richten we ons op soft skills en vaardigheden die het contact tussen mensen meer kracht en veerkracht geeft. Onze ervaren trainers kunnen betrokken personen, bijvoorbeeld ambtenaren, trainen om met zelfvertrouwen het gesprek te voeren. We doen dit door de emotionele intelligentie te versterken, kennis van lichaamstaal toe te voegen en krachtige gespreksvaardigheden aan te leren. Het resultaat is dat de cursist zich competent voelt om ook uitdagende situaties met een open mindset tegemoet te treden.

Participatie Team

Onze opgeleide medewerkers beschikken over de vaardigheden om uw participatievraagstuk te ondersteunen. We zijn graag in contact met inwoners om eerstelijns vragen te beantwoorden, informatie of het gevoel op te halen en bijvoorbeeld te enquêteren. Deze werkzaamheden kunnen we telefonisch, op straat, in een winkelcentrum of aan de deur uitvoeren.

Materialen

Van bakfiets tot tent of trailer, wij beschikken over veel verschillende materialen en voertuigen die makkelijk aangepast kunnen worden naar de kleuren en logo’s van uw gemeente.

Enquêtes

Wij hebben de kennis in huis om samen met u enquêtes op te zetten volgens de juiste principes. Dat houdt in dat we weten welke vragen relevante informatie opleveren, maar ook hoe groot de omvang van een enquête bijvoorbeeld dient te zijn. Uiteindelijk leveren we in heldere rapportages de uitkomsten aan.

  • Hoog opgeleide communicatie professionals
  • Krachtige en professionele vertegenwoordiging
  • Flexibel, rendabel en direct inzetbaar
  • Roscom regelt alles van A tot Z
  • 20 jaar ervaring in fieldmarketing
Bekijk onze andere diensten

Meer weten over participatieaanpak?

Neem contact op met Niels Meulman, hij helpt je graag verder!
Neem contact met ons op
Vacatures

Copyright 2020 @ Roscom Promotie