Vacatures
Werken bij Roscom

Een gouden start bij Roscom

We besteden veel energie in de betrokkenheid van medewerkers binnen de organisatie. We geloven dat betrokkenheid zorgt voor een optimaal werkklimaat. Je doet ertoe en dat laten we je graag merken. 

Iedere nieuwe collega krijgt een “Deep Dive” van drie dagen, ook wel de onboarding genoemd. Wekelijks vindt er een onboarding plaats, waarin een groep nieuwe collega’s door een bestaande collega uit het managementteam meegenomen wordt door de geschiedenis van Roscom, waar we vandaag staan, wat we doen en met wie. Ze krijgen een rondleiding en starten daarna het inwerktraject.

Het inwerktraject doen we in buddy vorm. Dit betekent dat je als nieuwe collega meekijkt over de schouder van een ervaren Roscommer. We zijn van mening dat dit het beste werkt wanneer je nieuw bent bij Roscom. 

Het voordeel van deze aanpak is dat we nieuwe collega’s direct thuis laten voelen binnen onze organisatie. Er is gelijk een gevoel van de sfeer en het type mens wat hier werkt. We denken dat deze aanpak duidelijkheid geeft en voor een zelfverzekerd gevoel zorgt.

Zie jij werken bij Roscom wel zitten? We hebben verschillende vacatures open staan, deze kun je hier bekijken.

Geschreven door Matthijs Pouw.

Vacatures

Copyright 2020 @ Roscom Promotie