Vacatures

Dit is Roscom

Home » Over ons

Iedereen verdient het om zich mens te voelen. Het gevoel van er toe doen zorgt voor oprechte verbinding, vertrouwen en een duurzame relatie. Dit is precies wat we bij Roscom doen; mensen verder helpen en relaties creëren en onderhouden tussen mens en merk. Dit doen we al 20 jaar, inmiddels met 150 man sterk.

We zijn mensen van dienst op een manier die ze niet gewend zijn. Dit doen we door waarde te creëeren vanuit een aanbod, te inspireren door de manier waarop we te werk gaan en te ontzorgen in de breedste zin van het woord.

Kom dichterbij dan ooit

Soms wil je elkaar gewoon even in de ogen kijken, want face 2 face contact levert simpelweg de beste resultaten op. Het is de meest persoonlijke manier van communicatie, zonder enige vorm van ruis. Wij helpen uw organisatie op menselijke wijze met service en verkoopadviezen in de wijk en aan de keukentafel. Een slimme zet voor een bak positieve gevoelens bij uw publiek. Voor nu en in de toekomst.

Het zit in de genen

Persoonlijk contact is een vak apart, dat weten wij als geen ander en het zit in onze genen. Toch is er veel te leren en daar hebben we onze Roscom Academy voor. Iedere collega is gespecialiseerd in lichaamstaal, emotionele intelligentie en gesprekstechniek. Dit zorgt voor een correcte analyse, elke keer weer. Hiermee voelt uw publiek zich begrepen, want dat doen we.

Hoe dan wel!

Bij Roscom doen we altijd een stap extra, no matter what. ‘Hoe dan wel!’ is het motto, wil het niet linksom, dan wel rechtsom. Dit vertaalt zich terug in de mind-set van de complete organisatie. We deinzen niet terug als het even niet gaat zoals we verwachten of als uw wens afwijkt van wat we tot op heden hebben gedaan. We gaan graag uitdagingen aan met organisaties waarbij we uw publiek de aandacht kunnen geven die ze verdienen.

Ontdek hoe wij kunnen helpen

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op
Vacatures

Copyright 2020 @ Roscom Promotie