Vacatures
Ambassadeurschap

Roscom voor het vierde seizoen tenuesponsor PEC Zwolle

“Voor het vierde seizoen op rij zal Roscom ook in het seizoen 2021-2022 tenuesponsor van PEC Zwolle zijn. De strategisch partner van de club is wederom met naam en logo zichtbaar op de broek van de Zwolse outfit, waar komend seizoen ook de logo’s van VDK Groep, Hegeman Bouw & Infra B.V., wehkamp en op te zien zijn.

Roscom bestaat al ruim twintig jaar als expert in persoonlijk klantcontact. De afgelopen jaren is het bedrijf hard gegroeid: inmiddels bestaat het bedrijf uit meer dan 200 werknemers. Voorheen was Roscom al actief als expert op het gebied van fieldmarketing: in 2020 is daar het Roscall Callcenter aan toegevoegd. De meest recent opgerichte tak van sport is detachering, waarmee Roscom enthousiaste klantcontactexperts detacheert bij MKB’ers. Bijvoorbeeld service- en verkoopmedewerkers, gastheren en hostesses. Iedere Roscommer doorloopt de Roscom Academy, waar men wordt opgeleid tot klantcontactexpert en zo het ‘Roscom DNA’ kan worden meegegeven.

Bas Potjes, eigenaar en managing director van Roscom over het verlengen van de sponsorovereenkomst: ,,Wij zijn blij met het verlengen van het sponsorschap. Ons motto bij Roscom is ‘Hoe dan wel!’ Met andere woorden, wil het niet linksom, dan wel rechtsom. Dat past ook wel in de voetballerij waar je tijdens de wedstrijd ook weleens je oorspronkelijke plan om moet gooien om resultaat te halen. Wij deinzen niet terug als het even niet gaat zoals we verwachten en dat is bij PEC Zwolle gelukkig niet anders. In het moeilijke vorige seizoen hebben we samen schouder aan schouder gestaan en daar gaan we komend seizoen, als er weer publiek naar binnen mag, mee door.”

Voorzitter Adriaan Visser: ,,Het stemt mij zeer tevreden dat dit Zwolse familiebedrijf ook komend seizoen onze broeksponsor is. De samenwerking met Roscom is de voorbije seizoenen verder geïntensiveerd en het is mooi dat deze nu ook wederom wordt gecontinueerd. De familie Potjes toont altijd veel betrokkenheid richting PEC Zwolle en steunt de club door dik en dun. Die betrokkenheid is overigens geheel wederzijds. Dat familiaire, PEC is immers ook echt een familieclub, is misschien wel het belangrijkste aspect van onze fijne samenwerking.””

Artikel door: PEC Zwolle

Vacatures

Copyright 2020 @ Roscom Promotie