Vacatures
Werken bij Roscom

Welkom bij Roscom

Welkom bij Roscom!

Roscom is een familiebedrijf. Dat zegt iets over de wijze waarop ons bedrijf aangestuurd wordt en ook over de cultuur binnen de organisatie. Bij Roscom vind je een open en vriendschappelijke sfeer, en naast hard werken is er veel ruimte voor plezier. Het bewaken van deze cultuur is zo belangrijk dat het zelfs in onze visie op 2023 omschreven staat; “ons familiebedrijf is betrokken door aandacht, vertrouwen en trots voorop te stellen”. Maar hoe breng je dat in de praktijk, en hoe ervaar je dat dan als je bij Roscom werkt?

Als groeiende organisatie waar veel jonge mensen werken verandert er bij Roscom veel. Nieuwe projecten, andere systemen, nog betere methodieken, we zoeken continu naar verbeteringen en andere manieren om het werk gedaan te krijgen. Tegelijkertijd willen we vooral onze cultuur bewaken en behouden. De theorie zegt daarover dat juist die betrokkenheid in belangrijke mate van invloed is op je motivatie om mee te veranderen.

Een mooi moment in de start van je carrière bij Roscom, al zeggen we het zelf, is dat iedere nieuwe collega meegenomen wordt in de historie en toekomstplannen. Welkom bij Roscom! noemen we dat. Met humor (vinden wij) en op interactieve wijze maken we kennis met elkaar. Een belangrijk onderdeel is dat we stilstaan bij onze missie: “Wij creëren waarde door te inspireren en ontzorgen”. Het vertelt wie we zijn en wat we doen, en is meteen een mooi moment om uit te vragen hoe iedereen dat ziet. Welke waarde creëren we? Hoe blijf jij inspirerend voor je collega’s en voor onze klanten? Wat mag je van anderen verwachten?

Doordat we onze missie en visie delen, en ook de successen en moeilijke momenten uit het verleden, raak je écht betrokken. Wanneer je daarna start in je nieuwe baan, begrijp je waar je het voor doet en waar je elke dag aan bijdraagt. Je bent onderdeel geworden van de familie.

Het mooie is dat we dit echte terug zien in ons betrokkenheidsonderzoek, de stelling: “ik voel me thuis in deze organisatie” krijgt altijd de hoogste score. Dát is wat we bedoelen als we het over een Tribe hebben, waar we super trots op zijn, en wat de basis is van onze cultuur als familiebedrijf.

Geschreven door:

Niels Meulman
Vacatures

Copyright 2024 @ Roscom